2020. június 21., vasárnap

Matematika Za Prvi Razred Osnovne Skole

Matematika Za Prvi Razred Osnovne Skole. Zadaci su prilagpđeni vrsti škole i sl. Matematika za prvi razred srednje stručne škole.

Matematika 1 Drugi Dio 2019 Radni Udzbenik Iz Matematike Za Prvi Razred Osnovne Skole آموزش ویادگیری دیجیتالی موزاییک
Matematika 1 Drugi Dio 2019 Radni Udzbenik Iz Matematike Za Prvi Razred Osnovne Skole آموزش ویادگیری دیجیتالی موزاییک from www.mozaweb.com
Razred, parni i neparni brojevi sta su parni i neparni brojevi. Učenik treba da usvoji pojmove trigonometrijskih funkcija, razume osnovne veze između njih i primenjuje stečeno znanje u jednostavnijim problemima rešavanja trougla, da usvoji pojam iskaza, razume osnovne logičke. Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja.

Razred osnovne škole papir 80 g, mat plastifikacija, 48 strana.

Matematika za prvi razred srednje škole (tri časa nedeljno) 21. Svi kupci dobijaju poklon u vidu rasporeda za časove i nalepnica za sveske, a uz kupovinu od preko 3.000 rsd dobijate i besplatnu dostavu! Iako navedeni pojmovi na prvi pogled djeluju jednostavno, praksa pokazuje da učenici imaju problema sa njihovim usvajanjem, odnosno da ne poklanjaju dovoljno pažnje redoslijedu brojeva (npr. Maša i raša, nastavni listovi iz matematike za 1.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel