2020. július 19., vasárnap

Geometriai Képletek

Geometriai Képletek. Geometria képletek matek plusz, hogy sikered legyen! Amikor geometriai munkát végez, néha grafikonokkal dolgozik, ami azt jelenti, hogy a koordináta geometriájával dolgozik.

Trigonometriai Kepletek
Trigonometriai Kepletek from doza.pro
A koordinátageometria, más néven analitikus geometria a geometriai fogalmaknak algebrai fogalmakat feleltet meg, azaz mind a síkbeli, mind a térbeli geometriai alakzatokhoz mennyiséget rendel. Geometry (from the ancient greek: Plane geometry is about flat shapes like lines, circles and triangles.

A koordinátageometria, más néven analitikus geometria a geometriai fogalmaknak algebrai fogalmakat feleltet meg, azaz mind a síkbeli, mind a térbeli geometriai alakzatokhoz mennyiséget rendel.

Try drawing some of the shapes and angles as you learn. Essa playlist contém uma série de videoaulas que abordará o assunto da geometria plana de forma ordenada e, principalmente, completa. Amikor geometriai munkát végez, néha grafikonokkal dolgozik, ami azt jelenti, hogy a koordináta geometriájával dolgozik. Alapvető trigonometrikus azonosságok, képletek a fokozat csökkentésére, kiegészítésre, kivonásra és szorzásra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel