2020. július 28., kedd

Képlet Beszúrása Word

Képlet Beszúrása Word. A kezdéshez indítsa el a word 2010 dokumentumot, amelyben az értékeket a képlet segítségével számítja ki. Próbálnék egy olyan word doksit összehozni, amiben van egy viszonylag állandó szöveges rész, és alatta egy olyan kis táblicsku, aminek az a oszlopába beírok egy kódot, erre a b oszlopában.

Hogyan Irhatunk Kepleteket A Wordben A Kepletek Beszurasa A Microsoft Word Programba Altalanos Strukturak
Hogyan Irhatunk Kepleteket A Wordben A Kepletek Beszurasa A Microsoft Word Programba Altalanos Strukturak from i2.wp.com
A(z) microsoft word 16.1.6746.2048 ingyenes letöltése. Kép beszúrása, pozicionálása, méretének változtatása. A word táblák használata valóban nagyon egyszerű, és számos lehetőséget kínál azok testreszabására és az ön céljaihoz való funkcionálissá nyissa meg a táblázat beszúrása menüt.

Cella tulajdonságai, cella egyesítése, táblázat cella megosztása sor:

Szöveg beszúrása táblázat elé, a dokumentum elejére. Ha rákattint, egy képlet kerül a szövegbe, és egy további eszköztár nyílik meg, amely olyan mezőket a microsoft word 2007 programban a formula gomb a szalag menü beszúrása lapján található. Cella tulajdonságai, cella egyesítése, táblázat cella megosztása sor: A(z) microsoft word 16.1.6746.2048 ingyenes letöltése.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel