2020. szeptember 27., vasárnap

A Képlet Könyv

A Képlet Könyv. A képlet című könyv a mindennapi életből vett példák segítségével világítja meg a siker törvényszerűségeit: A képlet című könyv a mindennapi életből vett példák segítségével világítja meg a siker törvényszerűségeit:

Pdf Megjegyzesek Barabasi Professzor Sikertorvenyeihez
Pdf Megjegyzesek Barabasi Professzor Sikertorvenyeihez from i1.rgstatic.net
A fentebbiek együttesen is már egy eléggé árnyalt képet nyújtanak egy adott horoszkópról és annak tulajdonosáról. A képlet című könyv a mindennapi életből vett példák segítségével világítja meg a siker törvényszerűségeit: A(z) a képlet.mp4 című videót angelgirl2018 nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába.

A tankönyv egyes fejezeteiben megtalálható azoknak a képleteknek a kémiai szerkezete.

Azokat a törvényeket, amelyek alapján megdöbbentő pontossággal jósolható meg, hogy adott feltételek között ki lesz valóban sikeres, és miért. A megfilmesített verzióban johnny depp játssza a főszerepet. Szerintem ez egy olyan könyv, amit pár évente érdemes újraolvasni, mert megerősíti azokat az alapelveket, amiket hasznos frissen tartani. Azokat a törvényeket, amelyek alapján megdöbbentő pontossággal jósolható meg, hogy adott feltételek között ki lesz valóban sikeres, és miért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel