2020. szeptember 4., péntek

Excel Képlet Után Szöveg

Excel Képlet Után Szöveg. A többi karakter előtte, vagy utána áll, és nem egységesek. Az utolsó konkrét karakter utáni szöveg eltávolításához a left, find, substitute és len függvények segíthetnek, az általános szintaxis:

Tablazatkezeles
Tablazatkezeles from users.atw.hu
Ilyenkor a már bent lévő adatokat az új beírás felülírja. Első körben arra gondoltam, ha ez járható út, hogy a szövegben megkeresem a számot, majd a számot és utána lévő karaktereket levágom. Az oldalnak nem nagyon vág a profiljába ez a leírás, talán annyiban, hogy a programozáshoz némileg.

Itt van egy másik egyszerű képlet, amelyet a trim, right, substitute, rept és len függvények hoztak létre, és segíthetnek ennek a feladatnak az excelben történő megoldásában.

12:00 mint 12:00 am est. Tehát, a szum függvény hibaértékes eredményét nem csak egyik argumentumának hibája, hanem a számmá nem konvertálható szöveg is okozhatja. Ennek ellenére a kiinduló cellában a teljes szöveg tárolásra kerül. Ha bármelyik számszerű adatot vagy képletet (lásd később) elgépelsz, az excel automatikusan szövegnek hiszi, és nem tud vele számolni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel