2020. október 21., szerda

Képlet Felismerő

Képlet Felismerő. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. A winesben van képlet felismerő, szövegkonvertáló meg ilyen finomságok.

Websufni Szeptember 2017
Websufni Szeptember 2017 from 3.bp.blogspot.com
A vegyületet alkotó elemek vegyjeleinek és az alkotó atomok darabszámának leírása. Nap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. For everybody, everywhere, everydevice, and everything ;) when becoming members of the site, you could use the full range of.

Ultrahang leleten az szerepel,hogy a lép normál nagyságú,a hílusban egy 15mm átmérőjű kerek a lép parenchymával megegyező echogenitású melléklépnek megfelelő képlet van.ez mit jelent?

A képlet felismerő automatikusan jól olvasható, nyomtatott egyenletekké alakítja át a kézzel írott matematikai képleteidet. Ultrahang leleten az szerepel,hogy a lép normál nagyságú,a hílusban egy 15mm átmérőjű kerek a lép parenchymával megegyező echogenitású melléklépnek megfelelő képlet van.ez mit jelent? A vegyületet alkotó elemek vegyjeleinek és az alkotó atomok darabszámának leírása. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel