2020. november 13., péntek

Fa Lépcsőkorlát Rögzítése

Fa Lépcsőkorlát Rögzítése. És mi van, ha a lépcső még nincs is meg? Egy terasz korlát megépítésének lépései.

A Korlat Megfelelo Rogzitese A Kulonbozo Anyagokbol Keszult Tartooszlopokhoz A Munka Es A Video Sorrendje Nataros
A Korlat Megfelelo Rogzitese A Kulonbozo Anyagokbol Keszult Tartooszlopokhoz A Munka Es A Video Sorrendje Nataros from nataros.ru
Zoltan 2019/03/13 09:46:18 0 egy fa lépcsőrendszerhez kellett egyedi oszloptartó talpat készíteni, mellyel biztonságosan lehet rögzíteni a lépcsőhöz az oszlopot. Az oldalt fallal határolt lép­csőházban legalább karfát kell a falra szerelni. Az oszlopocska lefogatása az oszlop belsejében található eltávolítható talpon keresztül történik betoncsavarokkal rögzítve.

A korlát nélkülözhetetlen segédeszköz a lépcsőn való közlekedéshez, különösen idősek, gyermekek vagy olyan emberek számára, akiknek nehézségeik akadnak a lépcsőzéssel.

A lépcsõ egyenes szakaszának burkolása elõlappal, lépcsõfokonként: Az általunk gyártott lépcsőlapokat három fafajból készítjük fenyő, bükk és tölgy alapanyagból. A rozsdamentes acélt, egyre gyakrabban használják, korlát, lépcsők, erkélyek, kerítések, kapuk, medencéhez (lépcsők, korlátok) vagy akár zászlórudak anyagául. A fém erősebb, mint a fa, üveg és más anyagok, amelyeket a lépcsőkorláthoz használnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel