2020. november 26., csütörtök

Nyomtatható Matematika Feladatok 3 Osztály Összeadás Kivonás

Nyomtatható Matematika Feladatok 3 Osztály Összeadás Kivonás. A vidám figurák, a rajzos feladatok a tanulást is könnyebbé teszik, a gyerekek. __ukat mosogato kö__ez harká__ fuszalak ke.

3 Osztaly Matek Tananyagok
3 Osztaly Matek Tananyagok from az779572.vo.msecnd.net
A munkafüzetek a tanórákra, napközibe, otthoni tanuláshoz a vidám figurák, a rajzos feladatok a tanulást is könnyebbé teszik, a gyerekek szívesen veszik kézbe a kiadványokat. Ki lehet választani adott típusú feladatot, azonban a vastaggal jelzett címekre kattintva véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra a hozzá tartozó feladatok. Nagyítás, kicsinyítés rásbeli összeadás, kivonás írásbeli összeadás írásbeli kivonás ás számok tört számok, mérések több egyenlő rész előre és hátra, meleg és hideg, készpénz és adósságg eometria téglatest, kocka, gömb — téglalap, négyzet, kör mozog, forog az egész világ.

__ukat mosogato kö__ez harká__ fuszalak ke.

A harmadikos köteteket a nagy sikerű sokszínű matematika sorozat egyik szerzője, árvainé libor ildikó állította össze. Content filed under the subtraction regrouping category. Osztály vásárlói az alábbi könyveket vásárolták még. Matematika feladatok 3 osztály összeadás kivonás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel