2020. december 13., vasárnap

Színes Kérdések És Válaszok Német Nyelvből

Színes Kérdések És Válaszok Német Nyelvből. A kötet általános nyelvi szintje a közös európai referenciakeret által meghatározott b2 szint, amely magyarországon az emelt szintű érettségi, illetve az egynyelvű… download torrent. Könyvünk fő célja, hogy segítséget nyújtson mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű nyelvvizsgák szóbeli részére készülőknek, és természetesen az érettségizőknek, valamint a felvételizőknek is.

Fuleki Tamas Szines Kerdesek Es Valaszok Nemet Nyelvbol B2 Szint Cd Melleklettel Extreme Digital
Fuleki Tamas Szines Kerdesek Es Valaszok Nemet Nyelvbol B2 Szint Cd Melleklettel Extreme Digital from static9.edstatic.net
A szeri ökotanyák szövetségének bevezető előadását követő beszélgetés. A kérdések megegyeznek az érettségin és a nyelvvizsgákon előforduló leggyakoribb kérdésekkel, a mintaválaszok pedig felölelik a vizsgákon könyvünkkel a német nyelvtudás megszerzéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. Az előadást, ami ezt a beszélgetést megelőzte.

Könyvünkkel a német nyelvtudás fejlesztéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani.

A kötet általános nyelvi szintje a közös európai referenciakeret által meghatározott b2 szint, amely magyarországon az emelt szintű érettségi, illetve az egynyelvű… download torrent. A kérdések megegyeznek az érettségin és a nyelvvizsgákon előforduló leggyakoribb kérdésekkel, a mintaválaszok pedig felölelik a vizsgákon felmerülő összes lehetséges témát. Kiadványunkban olyan kérdések és válaszok is megtalálhatóak, melyek mind megfogalmazásukban (felhasznált szókincs és nyelvtani szerkezetek), mind szemléletmódjukban túlmutatnak a b1 szinten. 888 kérdés és válasz angol nyelvből szób.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel