2021. január 10., vasárnap

Képlet Másolása Excel

Képlet Másolása Excel. Ha ezt tapasztalja, vagy olyan hibák jelennek meg, mint a #ref és / div0, végezzen keresést abszolút vagy relatív cellahivatkozásokon, hogy megértse, mi történt. Az excel megkönnyíti a képlet lemásolását az egész sorban vagy oszlopban, de nem mindig kapja meg a kívánt eredményeket.

Ne Cellakat Hanem Munkalapot Masolj Azonnal Hasznalhato Excel Tippek
Ne Cellakat Hanem Munkalapot Masolj Azonnal Hasznalhato Excel Tippek from sosexcel.com
A képletben szereplő hivatkozás változik, ahogy azt kell (nincsenek benne dollárjelek), de a kapott eredmény, megjelenő érték nem, vagyis az eredeti cella értéke jelenik meg minden esetben, függetlenül attól, hogy más számokra hivatkozik a képlet. Cella áthelyezésekor vagy másolásakor az excel a képletekkel, a kiszámított eredménnyel, a cellaformátumokkal és a megjegyzésekkel együtt helyezi át vagy másolja a cellát. A cellaformázás menüben, hogy időnek formázva mi lesz az adott cellában.

Adott egy excel dokumentum, amiben van összesen 13 ugyanolyan munkalap (csak a hónap változik).

Ha más nyelven keresed a függvényeket, akkor itt találsz egy jó. Excel képlet másolása másik dokumentumból hivatkozás nélkül. Váltás a relatív, az abszolút és a vegyes hivatkozás között Az excel lehetővé teszi a képletek egyszerű másolását teljes sorok és oszlopok között, de nem mindig lehetséges a kívánt eredmény elérése.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel