2021. január 22., péntek

Mikroökonómia Képletek

Mikroökonómia Képletek. Mikroökonómiai képletek és összefüggések gyűjteménye by gabriella_papp_15 in mikroökonómia képletek. Mikro, mikroökonómia tételek, jegyzetek, puskák, segédletek, képletek közgazdaság, kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment.

Mikrokonomia Summary Microeconomics Studocu
Mikrokonomia Summary Microeconomics Studocu from d20ohkaloyme4g.cloudfront.net
Költség.re gyakran azt mondják, pazarlás. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. A mikroökonómia a modern közgazdaságtan egyik ága, amely a piacok működését, a fogyasztási javak és a termelési tényezők keresletének, kínálatának, árának alakulását meghatározó feltételeket vizsgálja.

Please copy and paste this embed script to where you.

A gazdaság egészét vizsgálja, az összes vállalat (vállalati szektor) és háztartás (háztartási szektor) viselkedését, valamint az állami gazdasági szerepvállalást. Mikroökonómiai képletek és összefüggések gyűjteménye by gabriella_papp_15 in mikroökonómia képletek. A gazdaság egészét vizsgálja, az összes vállalat (vállalati szektor) és háztartás (háztartási szektor) viselkedését, valamint az állami gazdasági szerepvállalást. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel