2021. február 1., hétfő

Képlet Készítő

Képlet Készítő. A fenti számítások eredményét nem szabad kizárólagosnak venni a döntésekben. Teljes sötétségben, mindenféle, emberi szem számára érzékelhető fényforrás nélkül készít rendkívül különleges, színes képeket egy izraeli fotóművész.

Pillango Salata Antipoison Karkoto Keszites Jateknet Hu Christineodea Com
Pillango Salata Antipoison Karkoto Keszites Jateknet Hu Christineodea Com from i.ytimg.com
Vajon véletlen események sorozatának eredménye, vagy egy megkonstruált képlet alapján létezik minden, ami bennünket körülvesz, és minden, ami az életünket befolyásolja? Teljes sötétségben, mindenféle, emberi szem számára érzékelhető fényforrás nélkül készít rendkívül különleges, színes képeket egy izraeli fotóművész. A vegyületet alkotó elemek vegyjeleinek és az alkotó atomok darabszámának leírása.

Képlet online képlet online film képlet teljes film letöltés képlet indavideo és képlet videa online filmnézés ingyenesen.

Forrásadatok (aktív hivatkozás a számológépre való ugráshoz). A fenti számítások eredményét nem szabad kizárólagosnak venni a döntésekben. Képlet letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, képlet (2009). Elsőre elég könnyűnek tűnik, de hidd el kell hozzá logikai.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel