2021. március 23., kedd

Kérdések És Válaszok Német Nyelvbol

Kérdések És Válaszok Német Nyelvbol. Könyvünk fő célja, hogy segítséget nyújtson mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű nyelvvizsgák szóbeli részére készülőknek, és természetesen az érettségizőknek, valamint a felvételizőknek is. 336 oldal) olvasson bele a könyvbe!

Webaruhaz Nyelvkonyvek Szotarak Nemet
Webaruhaz Nyelvkonyvek Szotarak Nemet from www.universitatis.hu
Az utolsó fejezetet kiegészítettük a német kultúra iránt érdeklődők számára egy bővebb anyaggal irodalomról, zenéről stb. Az utolsó fejezetet kiegészítettük a német kultúra iránt érdeklődők számár. Könyvünk fő célja, hogy segítséget nyújtson mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű nyelvvizsgák szóbeli részére készülőknek, és természetesen az érettségizőknek, valamint a felvételizőknek is.

Please fill this form, we will try to respond as soon as possible.

Elmegy német nyelvből is egy államilag elismert nyelvvizsgára és azt teljesíti b2 szinten. A kötet általános nyelvi szintje a közös európai referenciakeret által meghatározott b2 szint, amely magyarországon az emelt szintű érettségi, illetve az egynyelvű… Színes kérdések és válaszok olasz nyelvből b2 szint ( cd melléklettel) könyvünkkel az olasz nyelvtudás fejlesztéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. Kiadványunkban olyan kérdések és válaszok is megtalálhatóak, melyek mind megfogalmazásukban (felhasznált szókincs és nyelvtani szerkezetek), mind szemléletmódjukban túlmutatnak a b1 szinten.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel