2021. március 20., szombat

Új Generációs Tankönyv Matematika 3. Osztály

Új Generációs Tankönyv Matematika 3. Osztály. A műszaki kiadó tankönyvét használja mindkét évfolyam. Apáczai matematika tankönyv 3 osztály:pdf.

Apacais Matek Felmero 3 Osztaly Words Math Word Search Puzzle
Apacais Matek Felmero 3 Osztaly Words Math Word Search Puzzle from i.pinimg.com
Sziasztok az ofi, új generációs, szakiskolai közismereti tankönyv, matematika részének megoldásait keresem. Hangya elemér családjában az a szokás, hogy a család új tagjának mindig olyan nevet adnak, amelynek az értéke megegyezik a családtagok akkori a 2. A nemzeti alaptantervhez illeszked tanknyv

A tanulók a könnyen érthető szövegeket, a többször és több szinten visszatérő feladatsorokat új helyzetekben is könnyen megjegyzik és alkalmazzák.

A tananyag segíti a tanítókat olyan helyzetek teremtésében, amelyekben a gyermek aktív résztvevője a problémamegoldási folyamatoknak. Néhány éve jelent meg a könyvek és munkafüzetek átdolgozott, szép, színes változata. Ünnep advent olvasókönyv dísz számolási készség karácsony babona dekoráció karácsonyi angyalok wass albert hangos mese karácsonyi angyalka olvasás rejtvény zene család jeles napok újév népi. Ezek a könyvek mindenki számára elérhetők és letölthetők az ofi.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel