2021. március 16., kedd

Zsírsav Keplet

Zsírsav Keplet. A lipóma (zsírdaganat) egy zsírszövetből álló jóindulatú tumorféleség. A propánsav rövid szénláncú telített zsírsav, amely etánt tartalmaz, amely egy karboxilcsoport szénatomjához kapcsolódik.

Stearate Stock Vektorok Stearate Jogdijmentes Illusztraciok Depositphotos
Stearate Stock Vektorok Stearate Jogdijmentes Illusztraciok Depositphotos from st3.depositphotos.com
E zsírsav és az arachidonsav aránya a plazmamembránokban ezért az esszenciális zsírsavak hiányának biokémiai indexének tekinthető. A természetben egyes növényi olajokban található meg glicerinészterei alakjában. Az propánsav egy telített rövid szénláncú zsírsav, amely karboxicsoport szénatomjához kapcsolódik.

Az olajsav (oleinsav) egy telítetlen karbonsav, zsírsav.színtelen, olajszerű folyadék.

A kakaóvaj lassan szívódik fel a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatású. Ezek közül van olyan, amelyet a szervezeted raktározni tud, és létezik olyan is, amely azon kívül, hogy jótékony élettani hatású, gyorsítja a zsíranyagcserét, energizál, mégsem növelik a zsírpárnáid. Csakúgy, mint a hangyasav és az ecetsav, a propionsav gőze egyáltalán nem nevezhető ideális gáznak, mert nem különálló propionsav molekulákból áll, hanem. Egyszeresen telítetlen zsírsavakról, többszörösen telítetlen zsírsavakról.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel