2021. május 3., hétfő

Elektronika Képletek

Elektronika Képletek. Jó munkát és eredményes tanulást kívánok, dr. Az elektronika elterjedten használt nyelve az angol, ezért egy fontosabb szakszavakat tartalmazó online szótár is része az anyagnak.

Elektrotechnikai Kepletgyujtemeny Pdf Korkealaatuinen Korjaus Valmistajalta
Elektrotechnikai Kepletgyujtemeny Pdf Korkealaatuinen Korjaus Valmistajalta from docplayer.hu
Elektrotechnika je vědní a technický obor, který se zabývá technickými aplikacemi elektromagnetismu, mimo jiné výrobou, rozvodem a přeměnou elektrické energie v jiné druhy energie, konstrukcí sdělovacích, zabezpečovacích, výpočetních a jiných elektrických zařízení.podle hodnot proudu a napětí se dělí na elektrotechniku silnoproudou a slaboproudou. A teljesítmény mértékegységeit a mechanikai munka mértékegységeiből származtatják az idő mértékegységével osztva. Tranzisztor és az elektronika fejlődése.

Valamely kijelölt viszonyítási ponthoz képest mért elektromos feszültséget elektromos potenciálnak nevezik.

1 w = 1 j/s. Az induktivitás a villamos áramkörök tulajdonsága, amelyen keresztül az elektromos áram áthaladása és a kapcsolódó mágneses tér változása miatt egy elektromotoros erő keletkezik. Azok az előírások, amelyek megszabják. Villamosipar és elektronika ágazat következő szakképesítéseinek közös szakmai tartalmát veszik alapul:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel