2021. június 28., hétfő

Képlet Excel

Képlet Excel. A c3 cellában helyezze el a képlet alatt, hogy a b3: B5 cellában lévő szöveges karakterláncokat excel dátumokká alakítsa.

Hogyan Fixalhatom A Cella Helyet A Kepletben Exceltitok
Hogyan Fixalhatom A Cella Helyet A Kepletben Exceltitok from sosexcel.com
Például az =szum(munka2:munka13!b5) képlet összeadja a munka2 és a munka13 közötti összes munkalap (beleértve a kezdő és a záró munkalapot is) b5 cellájában szereplő értékeket. Órák percek másodpercek hozzáadása az időhöz. Ezeknek a pénzforgalmi adatoknak rendszeresen, például havonta, évente stb.

A ha függvényt használó képletek például addig működhetnek, amíg a felhasználó be nem ír egy argumentumot (olyan adatot, amely a képlet megfelelő futtatásához szükséges), így a képlet saját maga számít ki.

Az excelben minden képletnek egyenlőségjellel (=) kell kezdődni. Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet a képleteket helyette mutatni az eredményükre egy adott cellában, kiválasztott cellákban, munkafüzetben vagy több. Ha követni szeretné ezt az oktatóanyagot, kérjük, töltse le a példa táblázatot. Az excel megkönnyíti a képlet lemásolását az egész sorban vagy oszlopban, de nem mindig kapja meg a kívánt eredményeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel