2021. július 7., szerda

Képlet Másolás

Képlet Másolás. Például, ha a másolás és a beillesztés segítségével ugyanazt a képletet írja be a c3 cellába, akkor az a3 cellában az érték megváltozik: Válassza ki azt a cellát, amelybe a képletet be szeretné másolni.

Microsoft Excel 2007 Microsoft Excel 2007 Microsoft Office
Microsoft Excel 2007 Microsoft Excel 2007 Microsoft Office from slidetodoc.com
Excel érték másolás dinamikus képlet alapján. Az első munkalapon adom meg a képletet és azt szeretném, ha a többi 12 munkalapon erre a képletre hivatkozva ne az végeredményt, hanem magát a képletet másolja. Vagy másolhatja a cellák adott tartalmát vagy attribútumát.

Például, ha a másolás és a beillesztés segítségével ugyanazt a képletet írja be a c3 cellába, akkor az a3 cellában az érték megváltozik:

Az első munkalapon adom meg a képletet és azt szeretném, ha a többi 12 munkalapon erre a képletre hivatkozva ne az végeredményt, hanem magát a képletet másolja. Az excel automatikusan áthelyezi ezt a hivatkozást a képlet mozgásának követése érdekében. Microsoft dynamics ax 2012 r3, microsoft dynamics ax 2012 r2, microsoft dynamics ax 2012 feature pack, microsoft dynamics ax 2012 az eljárás segítségével a meglévő képlet, de kisebb eltérések az ugyanazon összetevőket tartalmazó képletet. Cella áthelyezésekor vagy másolásakor az excel a.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel